Graham D. Mays

Graham Mays, Sundial partner in de Verenigde Staten. Graham is sinds 1987 al werkzaam in de onroerendgoedbranche en vanaf 1992 actief als zelfstandig adviseur actief waarin hij veel met buitenlandse partijen heeft samengewerkt in de acquisitie en het management van beleggingsfondsen. Graham en Ben Zijlstra kennen elkaar zakelijk al meer dan 20 jaar.

Louis Postma

Louis Postma, Sundial partner in Nederland. Ben en Louis kennen elkaar sinds 1989 toen zij samen in het bankwezen werkten als internationaal fondsbeheerder en later als vastgoedfinancier bij een Nederlandse vastgoedbank. Van 1998 tot 2006 heeft Louis voor een Nederlandse fondsenbouwer Amerikaanse vastgoedfondsen opgezet, o.a. met WeldenField. Na werkzaam geweest te zijn in de Verenigde Staten is hij sinds 2012 mede-eigenaar van Libertas Investments, een fondsenbouwer gespecialiseerd in Nederlandse supermarkten.

Ben Zijlstra

Ben Zijlstra, Sundial partner in Nederland. Ben was in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw werkzaam op vastgoedgebied binnen het bankwezen. Daarna is hij als directeur werkzaam geweest voor een grote Duits/Nederlandse fondsenbouwer en vastgoedbeheerder. In 2005 startte hij zijn eigen bedrijf Dutch Capital Partners waarmee hij beleggingsfondsen opzette in Amerika en Canada. Sinds die periode werkt hij nauw samen met Graham Mays. In de afgelopen 12 jaar is Ben met name actief als adviseur en asset manager.