Focus

Sundial Capital Partners is ondernemend en slagvaardig met de focus op risicobeheer. Beleggingsproposities worden door ons zorgvuldig bestudeerd en geëvalueerd.

Wij zijn een klein, ervaren en deskundig team dat externe expertise inschakelt daar waar het ons eigen werk naar een hoger niveau kan brengen. Wij werken daarbij samen met (lokale) taxateurs, researchers, fiscalisten, juristen, makelaars etc.

Bij internationale beleggingsactiviteiten is het van belang om lokale aanwezigheid te hebben. Ons kantoor in Orlando, Florida zorgt daarvoor. De afzonderlijke projecten zijn gemakkelijk in een dag te bezoeken en door te kunnen communiceren in dezelfde tijdszone kan er snel geschakeld worden indien dit noodzakelijk mocht blijken.

Vanwege de complexiteit van projectontwikkeling (onderzoek, acquisitie, vergunningverlening, bestemmingsplanwijzigingen, ontwerpen, voorbereiding bouwplaats, bevoorrading, realisatie, marketing, verkoop etc.), is het van groot belang om met betrouwbare en ervaren partijen in zee te gaan. Onze langjarige relatie en persoonlijke band met de betrokken ontwikkelaar WeldenField waarmee wij samenwerken sluit daar naadloos bij aan. In de bijna 25 jaar dat partijen zaken doen, heeft zij bewezen, professioneel, betrouwbaar en een goed verstaander van haar vak te zijn.

De rendementen bij projectontwikkeling lijken soms oneindig (de “Sky is the limit”). Wij kijken echter eerst kritisch naar de risico’s en beoordelen of die verantwoord en acceptabel zijn. Het rendement dient daar een afgeleide van te zijn.

Een blik op onze projecten

Onze voordelen

  • Uw belang staat altijd voorop
  • Duidelijke beleggingsstrategie
  • Extra betrokkenheid omdat wij mee beleggen
  • Inzicht in uw fondsen

Meer informatie?

Neem contact op