Team

Louis Postma

Louis Postma, Sundial partner in Nederland. Louis begon zijn loopbaan in 1989 in het bankwezen als internationaal fondsbeheerder, waar hij Ben leerde kennen, en werkte later als vastgoedfinancier bij een Nederlandse vastgoedbank. Van 1998 tot 2006 heeft Louis voor een Nederlandse fondsenbouwer Nederlandse en Amerikaanse vastgoedfondsen opgezet, dit laatste ook al in samenwerking met o.a. WeldenField. Na enkele jaren in de Verenigde Statengewerkt te hebben is hij sinds 2012 mede-eigenaar van Libertas Investments, een fondsenbouwer gespecialiseerd in Nederlandse supermarkten.

Ben Zijlstra

Ben Zijlstra, Sundial partner in Nederland. Ben was in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw werkzaam op vastgoedgebied binnen het bankwezen. Zijn relatie met Louis stamt al uit die tijd. Daarna is hij als directeur werkzaam geweest voor een grote Duits/Nederlandse fondsenbouwer en vastgoedbeheerder. In 2005 startte hij zijn eigen bedrijf Dutch Capital Partners waarmee hij beleggingsfondsen opzette in Amerika en Canada. Sinds die periode werkt hij nauw samen met Graham Mays. In de afgelopen 12 jaar is Ben met name actief als adviseur en asset manager.

Graham D. Mays

Graham Mays, Sundial partner in de Verenigde Staten. Graham is al sinds 1987 werkzaam in de onroerendgoedbranche en vanaf 1992 actief als zelfstandig adviseur. Hij heeft veel met buitenlandse partijen samengewerkt in de acquisitie en het management van beleggingsfondsen. Graham en Ben kennen elkaar zakelijk al meer dan 20 jaar.

Een blik op onze projecten

Onze voordelen

  • Uw belang staat altijd voorop
  • Duidelijke beleggingsstrategie
  • Extra betrokkenheid omdat wij mee beleggen
  • Inzicht in uw fondsen

Meer informatie?

Neem contact op